Író, szerkesztő. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán diplomázott történelemből és szerkesztésből, előtte grafikát és tipográfiát tanult. 2009-ben publikálta kisregényét Én, Marcus címmel; ezt követően számos történeti dolgozata jelent meg online. 

2016-ban az Aetas történettudományi folyóirat közölte A debreceni krematórium rövid története című tanulmányát, 2018-ban pedig Beszélgetések című kétnyelvű portrékötete látott napvilágot. Utóbbiban olyan keresztény értelmiségek szólalnak meg - a teljesség igénye nélkül -, mint Maróth Miklós, Kásler Miklós vagy Szerencsés Károly. 2019-ben a GlobeEdit kiadásában jelent meg Hamvasztás Magyarországon című történeti monográfiája, 2020-ban pedig Gágyor Péter Az eretnek és a színház című kötetét szerkesztette. 

Az elmúlt években született közéleti publicisztikái, interjúi, riportjai számos platformon olvashatóak – Demokrata, Mandiner, Pesti Srácok, Magyar Idők, Hajónapló, Újkor, stb. – , jelenleg pedig a Civilek.Infó portál főszerkesztő-helyettese.

Kapcsolatfelvétel

E-mail: polgariszilvia@gmail.com

 

Polgári Szilvia - Politikai látleletek
Minden jog fenntartva 2018-2024
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!